Eski Müdürler

1962 tarihinde Niksar`da doğdu. İlköğrenimini Niksar Akıncı Köyü İlkokulunda, ortaöğrenimini Tokat Devrim Ortaokulunda ve Tokat İmam-Hatip Lisesinde tamamladı.

Ordu İli Korgan İlçesi Tepealan Köyünde doğdu. İlkokulu Niksar`da Gazi Ahmet İlkokulunda, Ortaokulu, Niksar Ortaokulu`nda ve Liseyi de Tokat İmam-Hatip Lisesi`nde tamamladı.  1980 Yılında İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü`ne girdi. Daha sonra Okul; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi oldu. 1984 yılında pedagojik formasyonu da tamamlayarak mezun oldu.

1966 yılında Tokat Avlunlar Eze Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde tamamladı. 1975 yılında girdiği Tokat İmam-Hatip lisesinden 1982 yılında mezun oldu. Aynı yıl Erzurum Atatürk Üniversitesi İslâmi İlimler Fakültesine girdi ve 1987 yılında İlahiyat diploması ile bitirdi.

1955 yılında Ordu Korgan-Terzili Köyünde doğdu. 1969 Terzili Köyü İlkokulundan 1977'de Tokat İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. 1981 Samsun Yüksek İslam Enstitüsü bitirdikten sonra.1982-1987 yılları arasında İçel'in Mut ilçesinde öğretmenlik yaptı.1987'den bu yana Niksar İmam-Hatip Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik yapmıştır.