İstiklal Marşı´nın Kabulü´nün 103. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreni İlçe Kaymakamımız Ekrem ÇEÇEN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan ŞERİFLER, daire amirleri, okul öğretmen ve idarecileri, öğrenci ve öğrenci velilerimiz ile Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti temsilcilerinin iştiraki ile Niksar Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlendi.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın Okunması, Günün Anlam ve Önemi Belirten Konuşma, İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin İstiklal Marşı'nı okumaları ve ödüllerini almaları, Mehmet Akif Ersoy'un Hayatını Anlatan Sinevizyon Gösterisi, "Zulmü Alkışlayamam" şiirinin musiki icrası, Ney Taksimi ve Kaside, "Ordunun Duası" ve "Bu Bayrak" şiirlerinin okunması akabinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreni sona erdi.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine yönelik, okulumuz bahçesinde iftar programı düzenlendi. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kaymakamımız Sayın Ekrem ÇEÇEN okulumuzun pansiyonlu öğrencilerimizle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sayın kaymakamımız ile birlikte İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sayın Hasan ŞERİFLER ve şube müdürlerimiz; öğrencilerimizle 27 Mart Çarşamba günü okulumuz pansiyonunda iftar yemeğinde bir araya geldiler.  Ramazan ayının bereketini ve iftar sofralarının samimiyetini öğrencilerimizle paylaşmak istediği için öğrencilerimize iftar yapmak istediğini belirten Kaymakamımız Sayın Ekrem ÇEÇEN; tüm öğrenci, öğretmen ve personelimizin mübarek ramazan ayını tebrik ederek şimdiden sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Değerli ziyaretleri için kaymakamımız Sayın Ekrem ÇEÇEN’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan ŞERİFLER’e, Şube Müdürlerimize okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri adına teşekkür ederiz.

Şbt

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde yapılan Üniversite tanıtım ve Bölüm Tanıtım Günlerine 11 ve 12 sınıf öğrencilerimizle katıldık. Değerli hocamız Prof. Dr. İbrahim ÖZBAY Hukuk Fakültesi Dekanı ile kariyer buluşması etkinliği düzenledik. Türkiye genelindeki devlet ve vakıf üniversitelerinin, akademisyenlerin, eğitim ve kariyer danışmanlarının katıldığı fuar öğrencilerimiz için faydalı olmuştur. Fuar sonrası Tokat’ın Tarihi mekanları ve Tokat Müzesi de gezilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerine yönelik HEDEF YKS 2025 tanıtım çalışmaları kapsamında afiş ve broşür hazırlanarak tanıtım ve bilgilendirme yapılmıştır.

Şbt

Öğrencilerimizin deneme sonuçları ve HEDEF YKS 2024 projesi hakkında velilerimiz okula davet edilerek bilgilendirildi.

Şbt

HEDEF YKS 2024 kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencilerine Şubat ara tatilinde deneme sınavı ve soru çözümü kampı gerçekleştirildi.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencileirmize yönelik 'Milli Savunma Üniversitesi' tanıtım etkilnliği gerçekleştirildi.

Okulumuzda depreme hazırlık çalışmaları kapsamında deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencileri sinema etkinliği kapsamında Erbaa'da 'Aybüke Öğretmen Oldum Ben' filmini izlediler. Ayrıca Erbaa şehir gezisi yapıldı.

YKS başarılı olan mezun öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ettiler. YKS girecek 12. sınıf öğrencileirmizle buluştular. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 11 ve 12 sınıflara yönelik 'YKS Bilgilendirme ve Motivasyon' çalışmaları yapıldı.

Okulumuz Rehberlik Servisi koordinesinde öğrencilerimiz meslek elemanları ile buluşturuldu. Üniversite tanıtım fuarına katıldılar. Gaziosman Paşa Üniversitesi gezildi. Ayrıca okulumuz mezunlarından Prof. Dr. İbrahim Özbay ve eğitimci yazar Sait Çamlıca ile buluştular.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü dolasıyla okulumuzda '10 Kasım Atatürk'ü Anma Proğramı' düzenlendi.Atamızı rahmet ve minnetle anıyoruz.