Okulumuzda ´Okuyan 7´ler´ Kitap Okuma Etkinliği.´ ´Sınıflar Arası Yarışmalar´ kapsamında etkinlikler düzenlendi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Doğu Karadeniz gezisi düzenlediler.Bu kapsamda Trabzon ve Rize illeri gezildi.

-       Okulumuz eğitim, bilim, tarih, medeniyet ve kültürel mirasımız hususunda farkındalıkların gelişmesi için müzelere geziler düzenlendi.Bu kapsamda Trabzon´da Atatürk ve Ayasofya Müzeleri gezildi.

Okul Müdürümüz Bayram Yıldırım sınıflarda öğretmenlerimizin derslerini ziyaret ettiler.Derslerin işlenişi takip edildi.Öğretmenlerimizle eğitim öğretim üzerine fikir alış verişi düzenlendi.

Nis

´40 Şair 40 Şiir´ etkinliği okulumuz öğrencileri tarafından okulumuz Şahin Asya Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Ayrıca´Bir Fidan Bin Gelecek´ Ağaç Dikme Etkinliği kapsamında okul ormanımıza yeni ağaç dikimi ve mevcut ağaçların bakımını gerçekleştirdik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Nisan Ayı içerisinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Berat Kandili programı ilçemiz Gökçeli Camisi´nde okulumuz öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri kermes düzenlediler. Kermesten elde edilen gelir öğrencilerimizin yararına kullanılacaktır.

Ayrıca okulumuzda ´Spor Tokat Projesi´ kapsamında sportif çalışmalara devam edildi.

Nis

Okulumuz öğrencileri ilçemiz Şehit Bülent Ay Ortaokulunun hazırlandığı ´Tübitak Bilim Çaliışmaları´ sergisini gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi edindiler.

Nis

Okulumuz öğrenci, veli ve öğretmenlerinin katkıları ile öğrencilerin yararına kermes düzenlendi. Emeği geçen öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri Gökçeli Kasabası´nda ´Berat Kandili´ programı düzenlediler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul bay ve bayan mescitlerimiz öğrencileimiz tarafından yeniden düzenlendi.Duvarlara namazın önemi ile ilgili yazılar hazırlandı.Mescitlerimizde namaz ibadetinin dışında gerçekleştirilecek etkinliklere hazırlık amaçlıda kullanılmaktadır.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri Tokat´ ´Unilook Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri´ne katıldı. Ayrıca Gazi Osman Paşa Üniversitesi´ni gezildi.

Nis

ATİ Tokat ve İlçeleri İmam Hatipliler Derneği tarafından yürütülen faaliyetler kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik ´Kariyer Günleri´ etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz mezunları birlik ve beraberlik buluşması gerçekleştirdi.Toplantıda okulumuz tarafından hazırlanan mezunlar arşivi hakkında bilgi verildi.Buluşmaya katılanlara okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerine yönelik geleneksel sanatlar tanıtımı kapsamında ´Ebru Kursu´ verildi.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

2018-2019 Eğitim öğretim yılı içerisinde okulumuz öğrenci ve öğretmenleri üniversite, müze ve bilim merkezlerine ziyaretlerde bulundular. Bu kapsamda Kapadokya Açık Hava Müzesi, Konya Mevlana Müzesi, Konya Bilim Merkezi, 19 Mayıs Üniversitesi, Gazi Osman Paşa Üniversiteleri ziyaret edildi.