İdareci, öğretmen ve bir grup öğrenci ile birlikte 28 Ekim 2019 Pazartesi günü 13:00'da hükümet konağı önündeki tören alanında gercekletirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Programına Katıldık.

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 1. SINAV TAKVİMİ

21.10.2019 tarihinde okulumuz öğrencilerine Niksar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi meslek dersleri (elektirk-elektronik teknolojisi)  öğretmeni tarafından Güvenli Elektrik Kullanımı Eğitimi verildi.

Okulumuza ve öğrencilerimize katkılarından ve bilgi paylaşımından dolayı Niksar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi meslek dersleri (elektirk-elektronik teknolojisi) öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Takat Valiliği tarafından başlatılan "Kitap Tokat Projesi" kapsamında her hafta her gün farklı ders saatleri okuma ortamlarını zenginleştirmek, nitelikli kitaba erişimi sağlayarak öğretmen-veli-eğitim yöneticisi işbirliği ile öğrencilerin okuma yazma edinimine katkı sunmak, okuyan-yazan birey sayısını arttırmak; böylece okumayı bir yaşam becerisi ve hayatın vazgeçilmez alışkanlığı haline getirmek amacıyla "Okuma Saati" olarak değerlendirilmektedir.

Anadolu´nun manevi ve kültürel zenginliğiyle, ilmi ve maneviyatı birlikte yoğuran medeniyet hamurunun en müstesna temsilcileri olan İmam Hatip okullarının temeli bir asır önce atılmış olup, asırlık çınar İmam Hatip Okulları 13 Ekim 1951´de İstanbul başta olmak üzere yedi ilde açılmaya başlamış; Niksar İmam Hatip Lisesi 1975 yılında bu kervana dahil olmuştur.

15.10.2019 tarihinde okulumuz öğrencilerine Nizameddin Yagibasan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi meslek dersleri öğretmeni Hasan GÖMLEKSİZ tarafından İLK YARDIM EĞİTİMİ verildi.

Okulumuza ve öğrencilerimize katkılarından ve bilgi paylaşımından dolayı Hasan GÖMLEKSİZ'e teşekkür ediyoruz.

10.10.2019 tarihinde Tokat Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Ekipleri tarafından  "Afete Hazır Okul Eğitimi" gerçekleştirildi.

Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarına okulumuzdan öğretmenlerimizle birlikte bir grup öğrenci katılmıştır.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nün "Yurdumun Değerleri" konulu yazısı doğrultusunda 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Eylül ayına ait yapılan planlama doğrultusunda okulumuz çok amaçlı salonunda 26/09/2019 20:00'da pansiyonda kalan 123 öğrenciye Pansiyonda Uyum Etkinlikleri kapsamında okul müdürümüz Bayram YILDIRIM'ında  katılımlarıyla "Ailemize Hoşgeldin Gecesi " programı düzenlenmiştir.

Haz

Okulumuzda 1975 yılından itibaren çalışan personellerin resimlerinin bulunduğu 'ANI KÖŞESİ' oluşturuldu. Anı Köşesinin oluşturulmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Ayı'nda etkinliklere devam edildi. Etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katıldığı geleneksel iftar programı düzenlendi. 'Spor Tokat Projesi' kapsamında masa tenisi ve voleybol turnuvaları düzenlendi. Öğrencilerimiz 'Arapça Bilgi Yarışması'nda' il 2.si, Türkiye 93.sü oldular.Trabzon-Rize gezisi düzendi. Ramazan Ayı'da hatimler okundu, teravih namazlarında müezzinlik yapıldı.Değerler Eğitimi kapsamında 'İdeal Sahibi olmak' konulu etkinlikler düzenlendi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Meltem Temur ilçe 1.si oldu.Ayrıca halat çekmede ilçe 2.si oldu.Etkinliklerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda birlik ve beraberliğin güçlenmesi amacı ile öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz iftar proğramında buluştu.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ramazan Ayı´nda öğrencilerimiz Kuran-ı Kerim okuma etkinlikleri düzenlediler.Ayrıca farklı camilerde Teravih Namazları kıldırdılar.Etkinlilerde emeği geçen öğretmen ve öğrenclere teşekkür ederiz.

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerle ilgili köşe oluşturuldu.Mezun öğrencilerle ilgili duvar tasarım çalışmaları devam etmektedir.