Öğrencilerimizin 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavına Hazırlık Çalışmaları kapsamında son sınıf öğrencilerimize yönelik toplantılar düzenlenmeye başlandı. Üçüncü toplantımızı 25.12.2019 tarihinde 12-D sınıfımız ile gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin sınava yönelik motivasyon düzeylerini artırmak amacıyla yapılan toplantilarimizin en kıymetli sonuçlara ulaşmasını temenni ediyoruz.

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi gezildi. Bu kapsamda üniversite bünyesindeki fakülte ve bölümler gezildi. Üniversite gezimizde bize yardımcı olan okulumuz 1988 mezunu Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İbrahim ÖZBAY hocamıza teşekkür ederiz.

14 Kasım 2019 Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi'nde Kitap Tokat Projesi kapsamında   gerçekleştirilen Okuma Kültürü 1. Ödül Töreninde 12. Sınıf öğrencimiz Serpil Sena KORKMAZ en çok kitap okuyan öğrencilerden biri olarak ödülünü İlçe Kaymakamımız Sayın İlhami DOĞAN'dan almıştır.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından 01-02.11.2019 tarihlerinde Ankara Gezisi yapıldı.

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü tarafından ogrenci, öğretmen, veli ve tüm calisanlarimiza yönelik farkındalık oluşturma maksadıyla  Afet Yönetimi panosu hazırlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Etüt Tokat Projesi kapsamında yürütülen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına devam eden 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize 09.11.2019 Cumartesi Günü deneme sınavı yapildi.

Kurumumuz olarak sınavın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

İdareci, öğretmen ve bir grup öğrencimizle birlikte 13.11.2019 tarihinde ilçemiz Orman İşletme Müdürlüğünü ziaret ettik. Öğrencilerimiz Orman İşletme Müdürlüğünün yapmış oldukları çalışmaları yerinde görme imkanı elde etmiş olup, özellikle fidan yetiştiriciliği hakkında bilgi edinerek ağaçlandırmanın ve yeşil bir çevrenin gelecekteki hassasiyetini öğrencilerimize aktaran müddürlük çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Peygamber Efendimiz (sav)´nin doğumu münasebetiyle okulumuz öğrencileri tarafından okulumuz konferans salonunda kız öğrencilerimize yönelik Mevlid Kandili Programı gerçekleştirildi. Bayan meslek dersleri öğretmenlerimizin organize ettiği programda, öğrencilerimizden oluşan ilahi koroları, Kuran-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterisi ile birlikte öğrencilerimiz duygulu anlar yaşadı.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize,  kıymetli öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu vesileyle Mevlid Kandilinizi bir kez daha tebrik ediyoruz.

Peygamber Efendimiz (sav)´nin doğumu münasebetiyle okulumuz öğrencileri tarafından Bahçelievler Camii'nde Mevlid Kandili Cami Özel Programı gerçekleştirildi. Meslek dersleri öğretmenlerimiz Mahmut Nedim IŞIK, Yasin POLAT'ın organize ettiği programda, öğrencilerimizden oluşan ilahi koroları, Kuran-ı Kerim tilaveti cemaate gecenin feyzini yaşattı. Öğrencilerimizin okuduğu birbirinden güzel ilahiler, izleyenleri duygulandırdı. Öğrencimizin yaptığı dua ile devam eden program, daha sonra öğrencimizin kıldırdığı yatsı namazı ile sona erdi.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize, güzel yüreklerini ortaya koyan sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu vesileyle Mevlid Kandilinizi bir kez daha tebrik ediyoruz.

Peygamber Efendimiz (sav)´nin doğumu münasebetiyle okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimiz icin Mevlid Kandili Programı düzenlendi. Yaklaşık iki saat suren programda Kur'an-ı Kerim tilaveti, yapılan dualarla birlikte öğrencilerimiz gecenin feyzini yaşadılar. Programın icra edilmesinde emeği geçen ogretmenlerimiz Ali ÖRS'e, Ömer YILMAZ'a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle Mevlid Kandilinizi bir kez daha tebrik ediyoruz.

Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) İş sağlığı ve güvenliği kapsamında iç ve dış paydaşların katılımıyla fiziksel, sosyal ve duygusal açıdan güvenli eğitim ortamları, önlemler ve yapılabilecek çalışmaları değerlendirme toplantısı okulumuz idarecileri ile 07.11.2019 Persembe Günü gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile birlikte başlayan toplantı, 12-D sınıfı öğrencilerimizden Ali Mert YEŞİL tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti icra edilerek toplantıya devam edildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 96. yılı münasebetiyle ilçemiz genelindeki ortaöğretim kurumları arasında yapılan kompozisyon yarışmasında 12. sınıf öğrencilerimizden Gülhan UYANIK İlçe BİRİNCİSİ olmuştur.

1. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Ahmet Altıkulaç Anadolu Lisesinin bahçesinde düzenlenen Kutlama Programina tüm idareci, öğretmen ve bir grup öğrenci ile birlikte katıldık.