Okulumuz Rehberlik Servisi koordinesinde öğrencilerimiz meslek elemanları ile buluşturuldu. Üniversite tanıtım fuarına katıldılar. Gaziosman Paşa Üniversitesi gezildi. Ayrıca okulumuz mezunlarından Prof. Dr. İbrahim Özbay ve eğitimci yazar Sait Çamlıca ile buluştular.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü dolasıyla okulumuzda '10 Kasım Atatürk'ü Anma Proğramı' düzenlendi.Atamızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda Cumhuriyet'in 100 yıl kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz hazırladığı proğramı sundular. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÇEDEŞ projesi kapsamında okul öğrencilerimiz 'Nedim Karataş Bakım Evi'ni' ziyaret ettiler.

15 Temmuz Şehit Erdem Diker Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısını 27.10.2023 tarihinde okulumuz Şahin Asya Toplantı Salonu’nda velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda 2022-2023 Eğitim-öğretim yılında okula katkılarından dolayı Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür edildi, ardından yeni dönem üyeleri belirlendi.
Okul Müdürü Gültekin Güneş, velilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmeyi diledi.

'HEDEF YKS 2024' çalışmaları kapsamında öğrenci ve veli bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Okulumuzda 13.10.2023 tarihinde deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencilerine yönelik 'YKS MOTİVASYONU' kapsamında eğitimci-yazar Sait Çamlıca ile buluşma gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzda çevre düzenleme çalışmaları kapsamında oturma grupları ve bordür taşlarını boyama çalışmaları yapıldı. Yıl içerisinde çevre düzenleme çalışmalrı devam edecektir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kan bağışında bulunma hayat kurtarır. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okullarımızda görevli idareci,öğretmen ve öğrenci katılım sağlayacağı, Türk Kızılay Kan Merkezlerince belirlenecek takvim doğrultusunda kan verme noktalarında KAN BAĞIŞI KAMPANYASI yapılacaktır.

Eyl

Hazreti Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrifi dolayısıyla Rebiyülevvel Ayı'nın 12'nci günü idrak edilen Mevlit Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Okulumuz kız öğrencileri okulumuz Şahin Asya Salonu'nda, erkek öğrencilerimizde Tatbikat Camisi'nde akşam namazından sonra kutlama proğramları düzenlediler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrencilerimizle buluştuk. Öğrenci ve öğretmenlerimiz büyük bır heyecanla eğitim öğretim yılına başladı.Yeni umutlar hayaller ve yeni hedeflerle eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olması dileğiyle...

Haz

Okulumuzda 11.sınıftan 12.sınıfa geçen öğrencilerimize 'Üniversite Hazırlık Yza Kampı' düzenlenecektir.

Okulumuz bahçesine öğrencilerimizin kullanımına yönelik kamelyaların bakımı yapıldı. Ayrıca yeni kamelya gruplarıda eklendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuz 11.Sınıf Öğrencileri 'Anadolu Üniversiteler Birliği Tanıtım Fuarı' katıldı. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi fakülteleri ve bölümleri gezildi. Ayrıca Akademisyenlerle buluşturuldu. Tokat Müzesi, Tokat Kent Müzesi ve Mucitler Bilim Akademisi gezildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.