Öğrencilerimizi daha iyi tanıyarak onlara her alanda destek ve kılavuz olma maksadıyla okulumuz Rehberlik programı dahilinde bireyi tanımaya yönelik anket ve çeşitli testler uygulanmıştır.

DYK destekli YKS Kış Kampı nın planlanması yapılarak, tanıtım afişleri hazırlandı. Ayrıca gerekli bilgilendirmeler sınıf öğretmenleri tarafından yapıldı.

Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programıyla ilgili öğretmenlerin bilgilendirmesi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

12. sınıf öğrencileriyle Zümre öğretmenlerinin, (Meslek Dersleri Dahil) buluşturulması, yapılacak Hedef YKS 2022 Üniversite Hazırlık Programı ile iligli veliler bilgilendirildi.

11. sınıf öğrencileriyle Zümre öğretmenleri ve okul idarecileri tarafından 'Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programı' ile ilgili veliler bilgilendirildi. Çalışmalarda emeği geçen öğretmen ve idarecileirmize teşekkür ederiz.

Satranç oyunun olumlu sonuçları olan pratik düşünme sorun çözmeye odaklanma gibi becerileri öğrencilerimize kazandırmak ve her açıdan öğrenci gelişimini olumlu etkileyecek satranç oyununu yaygınlaştırmak amacıyla okul koridorlarımızın ulaşılabilir noktalarına satranç takımları koyuyoruz.

Okulumuz tarafından 'HEDEF YKS 2023' kapsamında öğrencilerimize sınav sistemi hakkında bilgilendirme yapıldı. Okulumuz Rehberlik Servisi  öğrencilerimize yönelik YKS stantı oluşturdu. Birebir ve grup şeklinde görüşmeler gerçekleştirdi.. Ayrıca Samsun'da yapılan 'Üniversitesine Tanıtım Fuarına' katınıldı. Ondokuz Mayıs ve Gazi Osman Paşa Üniversitelerine geziler düzenlenerek, fakülteler tanıtıldı.

Haftanın Ayeti köşesinde bu haftaki konumuz deprem oldu. Dİjital panomuzda depremden bahseden Zİlzal Suresi ve okulumuzda başlatılan yardım kampanyamıza dair görseller paylaşıldı.

Samsun gezimiz 12.01.2023 Perşembe günü Amisos Tepesinde kahvaltıyla başladı. Amisos tepesinden, Teleferikle batı parka geçildi ve Batı park gezildi. Samsun Sheraton Otel de yapılan 'Yüksek Öğretim Tanıtım Fuarına' gidildi. Okulumuz öğrencileri tarafından tanıtım stantları gezildi. Akademisyenlerle buluşuldu. Bandırma Vapuru Müzesi ziyaret edildi. Samsun Büyük Şehir Belediyesi Sanat Merkezinde Sergilenen  "Bir Fakir Orhan Veli" adlı Tiyatro  Oyunu izlendi. Okul gezisi düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri 'Milli Savunma Üniversite' tanıtım etkinliğine katıldılar. Etkinlikte Milli Savunma Üniversitesi hakkkında bilgi verildi.

Okulumuzda mesleki rehberlik kapsamında meslek insanları ve akademisyenlerle söyleşi, üniversite gezileri yapılarak fakülte ve bölümleri tanıtıldı. Üniversite fuarlarına katılım sağlanarak, öğrencilerimizin yükseköğretim kurumlarını tanıtma çalışmaları yapıldı. Ayrıca okulumuzda Üniversiteleri ve meslekleri tanıtmaya yönelik stand oluşturuldu.

Okulumuz 'Futsal Takımı' ilçede birinci oldu. Futsal takımı ilçemizi temsilen il finallerinde yer alacaktır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri Mesleki Uygulamalar kapsamında 24/11/2022 tarihinde Ulucami, 01/12/2022 tarihinde Hz.Ali Camisi, 08/12/2022 tarihinde Gürçeşme Camisi'nde öğrencilerimiz tarafından Kuran Tilaveti gerçekleştirildi. İlahiler okundu ve Yatsı Namazı kıldırıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz tarafından 2023 YKS kapsamında öğrencilerimize sınav sistemi hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne, Cuhmuriyet Üniversitesi'ne, Gaziosman Paşa Üniversitesi'ne geziler düzenlendi. Fakülteler ve bölümler gezildi. Akademisyenlerle öğrenciler buluşturularak 'Mesleki Rehberlik' çalışmaları yapıldı. Ayrıca Samsun yapılan 'Üniversitesine Tanıtım Fuarına' öğrencilerimiz götürüldü.

Okulumuz öğrencileri Mesleki Uygulamalar kapsamında 13/10/2022 tarihinde Aydınlık Evler Camii'sinde yatsı namazını kıldırdılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.