Ağu

2021 proje okul başvurusu, 2021 yöneticilerin yer değiştirme ve 2021 il dışı atama nedeniyle okulumuz öğretmenlerinden Müdür Yardımcısı Gültekin ÇOBAN, Necati KOÇAK, Sevda USLU, Sultan DÜNDAR ve Fevzi ELİK görevlerinden ayrılmışlardır. Okulumuza, öğrencilerimize önemli katkıları ve özverileri çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.

Okulumuzda, öğretmenleri ve öğrencilerimizin katılımı ile uzaktan erişim ağı üzerinden 'Hz. Muhammed'in Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metodları' konulu bilgilendirme çalışmları yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri ilçemizin tarihi cami ve türbelerini ziyaret ettiler. Bu kapsamda Çöreği Büyük Camisi ve Ulu Cami gezildi. Ayrıca Melik Danişmend Gazi Kümbeti ziyaret edildi. Etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize yönelik Niksar İlçe Müftüsü İsa Solmaz'ın katılımı ile 'Hz. Muhammed (s.a.v) 'in eğitim anlayışı ve eğitim metotları' üzerine söyleşi gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz İsa Solmaz'a katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Özel Nedim Karataş Bakım Merkezini ziyaret ettiler. Bakım merkezindeki misafirlerle güzel sohbetler gerçekleştirildi. Ziyaretimizde bizleri misafir eden bakım merkezi sahibi Sadullah Karataş'a teşekkür ederiz.

05.03.2020 tarihinde okulumuz personel ve öğrencilerine yönelik 'KORONA VİRÜSÜ' hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda video ve sunularla bilgilendirme yapıldı. Okulun belli bölgelerine Korona Virüsü ile ilgili afişler asıldı.

Okulumuz Rehberlik Servisi aracılığı ile öğrencilerimize yönelik problem tarama çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda üst öğretim kurumları sınavları hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Üniversite gezileri ve fuarlara katıldık. Ayrıca okulumuzda üniversite tanıtım ve meslekler stanttı açıldı. Grup ve bireysel görüşmeler yapıldı.

Şbt

Okul ve pansiyon öğrencilerimizin spor yapabilmeleri için futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi alanları oluşturuldu. Ayrıca oluşturulan alanlardan vatandaşlarında yararlanması yönünde çalışmalar yapıldı.

Şbt

'Kitap Tokat Projesi' kapsamında Tokat Valiliğimizin öğrencilerimize hediye olarak gönderdiği 'Ordinaryus Prof.Dr.Ali Fuad Başgil'in GENÇLERLE BAŞBAŞA' adlı eserinin dağıtımı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz öğrenci, veli ve çalışanlara yönelik 'Memnunıyet Anketi' yapıldı. Sonuçlar Okul Gelişim ve Yönetim Ekibi tarfından değerlendirilerek, gelişmeye açık alanlarla ilgili iyileştirme çalışmaları yapılacaktır.

Okulumuz öğrencileri, meslek dersleri öğretmenleri eşliğinde ilçemizde bulunan camilerde imam hatiplik-müezzinlik uygulaması yaptılar. Okulumuz öğrenciler Tatbikat Camisinde imam hatiplik ve müezzinlik tatbikatları gerçekleştirdi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen'Kuran-ı Kerim Güzel Okuma, Genç Bilaller Ezan Okuma Ve Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmalarına' katıldı.  İlimiz Erbaa ilçesinde düzenelenen

Genç SadaKuran-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında Ali Mert YEŞİL

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Mert KORKMAZ

Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışmasında Sefa YİĞİT

Genç Nida Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Emine Nur POLATKAN

Genç Nida Hafızlık Yarışmasında Güldeniz SUNA isimli öğrenciler okulumuzu temsil etmişlerdir Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda enerji tasarrufu sağlamak için elektrik anahtarına 'ENERJİ TASARRUFU İÇİN GEREKSİZSE SÖNDÜR!!! yazıları eklendi.

9. Sınıflara kayıt yapan veya nakil yoluyla ara sınıflarda okul değiştiren öğrencilerimizin, okula uyum sağlamaları için rehberlik servisi öncülüğünde gerekli çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalara belirli periyodlarla tekrarlanmaya devam edilecektir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.