'01-07 Deprem Haftası' etkinlikleri kapsamında 04.03.2022 Cuma Günü saat 11.30'da okulumuzda Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.

11.sınıf öğrencileriyle Zümre öğretmenlerinin,(Meslek Dersleri Dahil) buluşturularak,yapılacak 'Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programı' ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı.

Moral motivasyon ve verimli ders çalışma yöntemleri ile ilgili okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilere yönelik seminer verildi.

Okulumuz 10/D sınıfından bir grup öğrenci Yılmaz Un ve Yem Fabrikasını gezdi.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yüzyıllardır süre gelen ve beslendiğimiz kökleri ifade eden büyük İSLAM MEDENİYETİNİ sürekli hatırlatmak ve köklerine sahip çıkmaları gerektiği düşüncesini aşılamak için okulumuzun uygun mekanlarına bu medeniyetin inşasında önemli rol oynayan büyüklerimizden bazılarının hayatını anlatan tablolar, yine koridorlarımıza medeniyetimizin temelini oluşturan Ayet-i Celilelerin yazılı olduğu kiriş giydirmeleri yapıldı. Ayrıca Değerlerimizi hatırlatmak ve içinde bulunduğumuz manevi iklimin havasını teneffüs etmek için "ÜÇ AYLAR" temalı pano süsleme çalışması yapıldı.

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Hakan SELEM tarafından öğrencilerimize ergenlik dönemi sorunlarını nasıl çözeceklerine dair sunum yapıldı. Yapılan sunumda çocuklarımıza özellikle ergenlik döneminde iletişim kopukluklarından kaynaklanan sorunlarının yine sağlıklı iletişim kurularak çözüme kavuşturulacağı anlatıldı.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri 'Spor Tokat' projesi kapsamında Başçiftlik Kayak Merkezi gitti. Kış sporları ile ilgili etkinliklere katıldılar.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından son sınıf öğrencilerimize yönelik 'Milli Savunma Üniversitesi' tanıtımı yapıldı.

Okulumuzda mesleki rehberlik kapsamında meslek insanları ve akademisyenlerle söyleşi, üniversite gezileri yapılarak fakülte ve bölümleri tanıtıldı. Üniversite fuarlarına katılım sağlanarak öğrencilerimizin yükseköğretim kurumlarını tanıma çalışmaları yapıldır. Ayrıca okulumuzda Üniversiteleri ve meslekleri tanıtmaya yönelik standı oluşturuldu.

Samsun gezimiz 02.12.2021 Perşembe günü Amisos Tepesi ile başladı. Samsun Büyük Şehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda yapılan 'Yüksek Öğretim Tanıtım Fuarına' gidildi. Okulumuz öğrencileri tarafından tanıtım stantları gezildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşke ve fakülteleri gezildi. Bandırma Vapuru Müzesi ziyaret edildi. Okul gezisi düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin manevi gelişimine katkı sunmak amacıyla başlattığımız haftanın ayeti ve hadisi uygulaması okulumuz dijital panosundan haftalık olarak yayınlanmaya başlamıştır.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik güvenli internet kullanımı ile ilgili seminer yapıldı. Yapılan seminerde özellikle internet dolandırıcılığına karşı alınması gereken tedbirlere vurgu yapıldı.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla Rebiyülevvel ayının12'nci günü idrak edilen Mevlid Kandili, okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan proğram ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

2021 LGS Merkezi ve Yerel Yerleştirme Tercihleri sonucunda okulumza yerleşen öğrencilerimize hoşgeldiniz diyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Okulumuza kayıt işleminiz e-okul sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Kayıt ile ilgili herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Ancak taşımalı eğitim ile devam edecekseniz okulumuza bilgi vermeniz veya pansiyonda kalmak istiyorsanız  pansiyon için gerekli evrak işlemlerini tamamlamanız gerektiğini bilmenizi istiyoruz.