Okulumuz öğrencileri Mesleki Uygulamalar kapsamında 13/10/2022 tarihinde Aydınlık Evler Camii'sinde yatsı namazını kıldırdılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri tarafından 'Mevlid Kandili' etkinliklerle kutlandı.

Haz

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri mezuniyet töreni düzelendiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Mezun olacak öğrencilerimize sağlık ve mutluluklar dileriz.

Haz

12.05.2022 tarihinde  Sivas gezisi yapıldı. Gezi kapsamında   Hamidiye kültür parkında Abdulhamit Han  Anı Evi, Savaş Atları Müzesi gezildi.Öğrenciler ata binip, ok atışı yaptılar . Cumhuriyet Üniversitesi Kampüs ve Fakülteleri ve  üniversite kampüsündeki Minia Sivas parkı gezildi .Sivas Atatürk Kongre Müzesi ve Çifte Minareli Medrese gezildi. Akşam Sivas Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen PETER PAN adlı oyun izlendi.

Haz

20.05.2022 tarihinde Okulumuz tarafından 9. Sınıf öğrencilerine  "Yaşadığım Şehri Tanıyorum Projesi" kapsamında Niksar'ın Tarihi ve doğal güzellikleri tanıtıldı.  Gezi sonrası sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı. Gezide öğrencilerimize rehberlik ve tanıtım çalışmalarında yardımcı olan Eğitimci Yazar Necati GÜNEŞ beye, katkılarından dolayı okulumuz derneği NİMMDER ' e emeği geçen tüm İdareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okul bahçemizde boş olan alanda Niksar Belediye ekipleri, öğrenci ve öğretmenlerimiz işbirliğinde fidan dikimi yapıldı.

Okulumuz öğrencilerinden bir grup ve okul idarecelerimizle ilçemizde bulunan Özel Nedim Karataş Bakım Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaret esnasında okulumuz öğrencileri yapmış oldukları Kur'an-ı Kerim dinletileri, ilahi dinletileri ve dua ile orda kalan misafirlermizi hem duygulandırdı hemde mutlu ettiler. Ziyaret sonrasında öğrencilerimizde duygulu anlar yaşayarak yanlarında yaşlanan bir insanın bakımını üstlenmenin onun gönlünü hoş tutmanın ne kadar önemli ve değerli bir olay olduğunu canlı canlı farkettiler.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine yönelik, okulumuz bahçesinde iftar programı düzenlendi. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kariyer günleri kapsamında Prof.Dr Hüsrev Subaşı hocamızı öğrencilerimizle buluşturduk. Hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden seçtiğimiz okuma grubu ile kitap tahlili programını kahvaltı ile birleştirerek hem eğlendik hem öğrendik.

Öğrenci, öğretmen ve halkımıza imam hatipli olmanın farkını anlama ve anlatmak için okulumuz bünyesinde farklı programlar düzenlenmiştir. Okulu panosu süsleme, cami programları ile imam hatip ruhunu anlama ve okul pansiyonumuzda yapılan bir dizi etkinlikle camiamızın mezun mensup ve gönüldaşlarına imam hatipli olmanın ayrıcalıklı olmak olduğunu anlatmaya çalıştık.

Okulumuz öğrencileri ile Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi gezi düzenlendi. Bu kapsamda üniversitenin Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve kampüs ve yerleşkesi gezildi.  Üniversite gezimizde okulumuz 1988 mezunu Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim ÖZBAY hocamızla ve üniversitede okuyan öğrencilerimizle buluştuk. Ayrıca Tokat Müzesi ve Kent Müzesi gezildi. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen gezi kulübü,rehberlik servisine ve geziye katılan öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Okumuz öğrencileri tarafından Berat Kandili programları düzenlendi. Kız öğrencilerimiz okulumuz konferans salonunda, erkek öğrencilerimizde Fatih Camisi'nde Berat kandili programlarını gerçekleştirdiler. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz pansiyonu öğrencileri arasında 'Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi. Etkinliğimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Şerifler, Nimmder yönetim kurulu üyeleri katıldı. Etkinliğimizde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri tarafından Miraç Kandili etkinlikleri düzenlendi.Kız öğrencilerimiz okulda, erkek öğrencilerimiz Bahçeli Evler Camisi'de Miraç Kandili proğramları düzenlediler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.