Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün yapmış olduğu 'Eğitimde Tek Yürek Kardeş Okul Projesi Kapsamında' 18 Mayıs 2023 tarihinde Gaziantep Araban Elif Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Gaziantep Hilal Doğan Mazıcıoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nu kurumumuzdan bir grup idareci, öğretmen ve personelimiz ziyaret etmiş, depremden etkilenen öğrenci, öğretmen ve idari personel ile hasbihal edilmiş, öğrenci, öğretmen ve idarecilere çam sakızı çoban armağanı hediyeler takdim edilmiştir. Kendi okulumuzdan bölgedeki iki okula çokça selam götürülmüş olup, gelirken de gönül dolusu selamla gelinmiştir.

Sivas Gezisi kapsamında Hamidiye kültür parkı (Savaş Atları Müzesi , 2.Abdülhamit Han Müzesi, Minia Sivas ve Macera Park gezildi. isteyen öğrenciler at’a bindi ve ok atışı yaptılar) Sivas Atatürk Kongre Müzesi,Çifte Minareli Medrese ,Gök Medrese ve Ulu camii gezildi. Sivas Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen Tiyatro oyunu izlendi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin kitaba erişimini daha kolay kılmak ve aralarındaki paylaşım duygusunu artırmak amacıyla "ASKIDA KİTAP PROJESİ" uygulanmaktadır.

Nis

Okulumuz öğrencileri 'MESLEKİ ÇALIŞMALAR' kapsamında ilçemizde bulunan Hanegah Camii'sinde teravih namazı, Evliya Celebi ve Hz.Ali Camii'sinde cuma namazı kıldırdılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul içi ve dışında çiçekler dikilerek, güzelleştirme çelışmaları yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

HEDEF YKS 2023 kapsamında Sınav Kaygısı, Sınav Stratejileri, Motivasyonu konularında okul rehberlik servisi tarafından seminerler gerçekleştirildi.

Nis

12. sınıflara yönelik 17-21 Nisan 2. Ara Tatil "Soru Çözüm Kampı veya Motivasyon Kampı" ; öğretmen, öğrenci ve velilere duyuruldu.

Nis

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ie geleneksel iftarımızı gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden dolayı Milli Eğitim bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan ‘Eğitimde Tek Yürek Kardeş Okul Projesi’ kapsamında Gaziantep Şahinbey Hilal Doğan Mazıcıoğlu İmam Hatip Ortaokulu ve Araban Elif Çok Programlı Anadolu Lisesi ile kardeş okul olduk.                                                                                                                         Kardeş okul projesi kapsamında Gaziantep Araban Elif Çok Programlı Anadolu Lisesinin boya ihtiyacını okulumuz aile birliğinin ve ilçemizdeki esnafların desteği ile karşıladık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Tokat'ta düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Genç Erkekler-B Grekoromen Güreş müsabakalarında okulumuz sporcuları il ikincisi oldular. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

'Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık' çalışmaları kapsamında 11.sınıflara yönelik bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Okulumuz öğrencileri tarafında Bahçelievler Camisi'nde Berat Kandili programı gerçekleştirdiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Niksar İmam Hatip Lisesi olarak depremde hayatını kaybetmiş kardeşlerimiz için dağıtılan hatimler sonrası Tatbikat Camii'sinde tüm okul öğrencilerimizin katılımı ile hatim duası edildi. Hayatını kaybedenlere Allah Rahmet eylesin.

Okulumuz öğrencileri ilçemizin farklı camileirnde Yatsı Namazı öncesi Yasin-Amme-Tebareke okuyordular. Akabinde namaz kıldırdılar. Ayrıca Tatbikat Camisi, Toki Camisinde cuma namazı kıldırdılar. Emeği geçen öğrecilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından; deprem bölgesine yardım amacı ile ilgili kermes düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.